024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Caro Emerald, Caroline van der Leeuw, geboren in Amsterdam studeerde tot 2005 succesvol jazz en zang aan het conservatorium. Ze is één van de 6 zangeressen van de close harmony groep ‘Les Elles’ uit Amsterdam. Ze verzorgt regelmatig de achtergrondzang voor het kinderen voor kinderen songfestival en geeft zangles aan de zangschool van Babette Labeij (vocal coach bij Popstars, Idols en X-factor).

Martini

De single Back it up, werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Maar een echte megahit scoorde Caro Emerald met haar single ‘A night like this’. Het nummer afkomstig van haar album ‘Deleted scenes from the cutting room floor’, werd gekozen voor een nieuwe reclamecampagne van Martini. Zowel het album als de single bereikten allebei de nummer 1 positie in de lijsten.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie