024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Het is tijd om je feest naar een hoger niveau te tillen! Bereid je voor om je billen te laten schudden, want de legendarische Def Rhymz is in da house! 🎉

Geboren en getogen onder de zon van Paramaribo op 3 mei 1970, ademt Def Rhymz ritme en muziek sinds zijn vroege dagen. Hij behoort tot de pioniers van Nederlandse rapmuziek en heeft zijn sporen verdiend als een ongeëvenaarde entertainer.

Def Rhymz boek je natuurlijk bij Lukassen!

Hij veroverde niet één, maar twee TMF Awards en heeft een indrukwekkende collectie gouden platen aan zijn muur hangen. Zijn nummer 1-hits, "Doekoe" en "Schudden," zijn nationale schatten. Met zijn onweerstaanbare energie treedt hij nog steeds zo'n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks meer dan 200.000 luisteraars op Spotify.

Als je wilt dat jouw feest een knal wordt en de dansvloer ontploft, aarzel dan niet! Boek Def Rhymz bij Lukassen en laat je gasten shaken op de beats van een raplegende. 🔊💃🕺


Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma