024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Op zoek naar een spetterende ervaren allround coverband voor je bruiloft of ander feest? The Band is te boeken als duo en als trio. Duo The Band bestaat uit Henry Brouwers en Ferdie Broecks, samen met een van onze zangeressen Samantha of Malu zijn ze te boeken als Trio The Band.

Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij het juiste nummer op het juiste moment spelen. Het uitgebreide repertoire bestaat uit muziek voor jong & oud.  Een programma boordevol heerlijke muziek en entertainment in combinatie met een mooie lichtshow en up to-date apparatuur weten zij elk feest tot een waar hoogtepunt te brengen.

The Band is inzetbaar op elk denkbaar evenement of feest. Moet het in één keer knallen of moet de avond rustig opgebouwd worden. Voor het feest begint worden alle wensen doorgesproken met de opdrachtgever. Alles is bespreekbaar zoals de keuze van het repertoire, maar ook het geluidsvolume wordt afgestemd op de zaal en het feest.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie