024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 7250,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Het Goede Doel is een Nederlandstalige popgroep. De groep was aanvankelijk actief van 1979 tot begin jaren negentig. Enkele hits warenVriendschap en België. In april 2008 verscheen een nieuw – gratis en legaal – downloadbaar album (Gekkenwerk) en sindsdien treedt Het Goede Doel weer op. De bezetting is buiten de bekende gezichten van Henk Westbroek en Henk Temming totaal vernieuwd.

Het Goede Doel is in 2008 weer live op de Nederlandse podia te zien! Henk Westbroek en Henk Temming zijn in 2008 beperkt beschikbaar voor optredens op festivals en feesten. In het najaar van 2008 staat reeds een exclusieve theatertour gepland.

Afgelopen jaar werkten Henk en Henk intensief samen aan ‘Gekkenwerk’, de nieuwe CD van Het Goede Doel, die zeer binnenkort op bijzondere wijze zal worden gepresenteerd. Tijdens deze samenwerking bleek de magie tussen Henk en Henk nog steeds erg bijzonder te zijn.

In december van het jaar 2001 kwam de band nog éénmaal bij elkaar om twee concerten te geven in de HMH te Amsterdam. Deze optredens stonden in het teken van ’10 jaar gelukkig uit elkaar’ en de beeldregistratie die hiervan werd gemaakt verscheen vorig jaar op DVD en was qua verkoop een groot succes. De twee artistiek gelijkgestemden zijn de oorspronkelijke vertolkers van hits als ‘Belgie’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Gijzelaar’, ‘Alles geprobeerd’, ‘Hou Van Mij’, etc in 2008 weer het podium gaan bestijgen.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.

Het Goede Doel boek je natuurlijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie