024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1195,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Immer Heidi Boeken

Immer Heidi is niet zomaar een zangeres, ze is een live act die het hele publiek meeneemt in een half uur durende extase. Met haar unieke muzikale 'Mallorca Style' jasje weet ze keer op keer een geweldige sfeer te creëren. Haar optredens zijn een mix van Duitse en Nederlandse Partyhits die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Als je op zoek bent naar een artiest die jouw evenement onvergetelijk maakt, dan is Immer Heidi de perfecte keuze.

Immer Heidi Boeken: Hoe Werkt Het?

Het boeken van Immer Heidi voor jouw feest of evenement is eenvoudig en probleemloos. Het eerste wat je moet doen, is contact opnemen met Lukassen. Zij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van entertainment en kunnen je stap voor stap begeleiden in het boekingsproces. Ze zorgen ervoor dat Immer Heidi op de door jou gewenste datum en locatie aanwezig is, zodat jouw feest een groot succes wordt.

Waarom Immer Heidi?

Immer Heidi brengt een unieke mix van Duitse en Nederlandse muziek, waardoor ze geschikt is voor allerlei soorten evenementen. Haar opzwepende beats zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer staat en de sfeer naar een hoger niveau tilt. Met haar charisma en energie weet ze het publiek te betrekken en te vermaken. Als je een feest wilt dat mensen nog lang zullen herinneren, dan is Immer Heidi de artiest die je nodig hebt.

Biografie van Immer Heidi

Immer Heidi is een Nederlandse zangeres die zich onderscheidt van de rest. Ze brengt niet zomaar een standaard PartyAct, maar een live act die het hele publiek meeneemt. Haar optredens zijn een aaneenschakeling van hits die iedereen kent, maar dan in haar eigen unieke 'Mallorca Style' jasje. En naast de bekende nummers heeft ze ook eigen hits, zoals "ScheissEgal," "Zaterdag Avond," en "Gij hoort erbij." Immer Heidi is de ster die jouw feest tot leven brengt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring voor jouw evenement, overweeg dan om Immer Heidi te boeken. Met haar opzwepende muziek, charisma en energie, zal ze het publiek meenemen op een reis vol plezier en vertier. Neem contact op met Lukassen en ontdek hoe je Immer Heidi kunt boeken voor jouw feest. Maak van jouw feest een sensationele gebeurtenis met Immer Heidi!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie