024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Latifah, of Tifah, of Latifah Diva is een rapper van Nederlandse bodem. Begonnen bij label 'Van Klasse' maar inmiddels getekend onder 'TopNotch' brengt ze een album uit en stijgt ze in de hitlijsten.

Latifah is een van de weinigen in de Nederlandse rapscene, dat vindt ze jammer. Ze denkt dat het komt door de negativiteit eromheen maar dat maakt haar niet uit. Toch zou ze het liever anders zien omdat concurrentie haar ook zou uitdagen. Ze is zeer getalenteerd en haar freestyle video bij FunX gaat het internet over.

Op 6 juli 2015 geeft ze een zomersessie voor 101Barz die zo'n 2 miljoen keer bekeken wordt op YouTube. In 2017 geeft ze een album uit waarin ze een debuut heeft waar je 'u'  tegen zegt. Ze blijft classy en charmant, maar bijt tegelijkertijd van haar af terwijl ze haar onafhankelijkheid vestigt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie