024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marcel zingt al jaren als Rock- en Popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Hij groeide op in Hoorn en kwam al jong in aanraking met de magie van muziek maken. Op de Mavo vormde hij reeds zijn eerste bandje, waarna verschillende formaties volgden.

 Met de eerste ‘professionele’ band Bad Medicine, waarin Marcel speelde, belande hij met The Clash of the Coverbands in de halve finale en speelde in een uitverkocht Paradiso.

 In 2012 werd hij door de feestband Melrose gevraagd als leadzanger. Na meer dan 800 geweldige, meer dan 3 uur durende optredens met deze band gaat Marcel nu solo verder in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt; de Nederpop.

 Met zijn show “Nederpop van Toen” gaat Marcel terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw zet hij elke zaal geheid op zijn kop.  Een uniek concept van 30 min waarin Marcel, zichzelf begeleidend op gitaar en piano, de beste Nederpop klassiekers langs laat komen.

 

In het dagelijks leven is Marcel Vocal Coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govearts (Krezip), Jannes en Patricia van Haastrecht. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma