024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marco heeft veel nummer 1 hits op zijn naam staan. Zijn eerste nummer 1 hit dateert uit 1990 en is het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog’ en zijn laatste nummer 1 plek behaald hij in 2019 met het nummer ‘Hoe Het Danst’. Andere grote nummer 1 hits zijn onder andere: ‘De Bestemming’, ‘Binnen’, ‘Rood’, ‘Wit Licht’, ‘Dochters’ en ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’. In november 2011 brengt Marco het verzamelalbum ’#1’ uit. Het album bestaat uit 2 cd`s, al zijn nummer 1-hits uit de Nederlandse hitparades die tot dat moment zijn opgenomen staan op cd 1 en op de tweede cd zijn de favoriete liedjes van de fans verzameld.

In 2011 begint Marco als coach op de rode stoel in het populaire tv-programma ‘The Voice of Holland’, waar hij zijn jarenlange ervaring als artiest met volle overgave overbrengt op nieuw zangtalent. Van de vijf seizoenen dat Marco coach is, weten vier van zijn kandidaten er met de winst van door te gaan. Door zijn drukke agenda moet Marco in 2016 besluiten te stoppen met zijn rol als coach in ‘The Voice of Holland’. Al blijft hij wel coach in ‘The Voice Kids’, waarin hij sinds 2012 op de rode stoel zit om jong zangtalent te coachen en in 2018 wordt hier de senior variant ‘The Voice Senior’ aan toegevoegd.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie