024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sikk Bastards boeken voor jouw evenement?
Wil je een donders dikke party?, en wil je ECHT iets anders? Sikk Bastards is een over the top feestact.

Dus draaien ze moeiteloos en willekeurig Hollandse smartlappen, boerenrock, bekende meezingers, piraten en 80's/90's door elkaar in een vet party jasje. Het wordt een avond non stop springen, meezingen, hakken, beuken en eindeloos genieten en helemaal kapot gaan. Als zelf benoemde "Party Idiots" draaien ze 60 minuten lang Sikk's eindeloze feestshow en zorgen we voor 1 groot muziekfeest der herkenning.

Het wordt een onvergetelijk mooi feest vol hits, plezier en heel veel vermaak. Van grote feesttenten tot clubshows. DJ Sic, MC Noise en Mister Chaos trekken alle registers open. De energie en flauwekul slaat meteen over op het publiek. Sikk Bastards nemen zichzelf vooral niet zo serieus en laten zich volledig gaan. Ooit een DJ Booth gezien die meer dan 2 meter de lucht in gaat en waar DJ Sic helemaal uit zijn dak gaat? MC Noise met zijn confetti /Co2 en WC rol shooters die iedereen de volle laag geeft... Rook en bellenblaas machines, gierende gitaren met firerockets, grote roze ballonnen die de zaal ingegooid worden. 3 meter hoog spuitende fonteinen, confetti stadionshooters met roze en zwarte streamers die links en rechts om je oren vliegen. Stageflames waar je het bloedheet van krijgt. Grote zwaaivlaggen, mega backdrops en een zee van roze confetti daalt op je neer.

Zijn jullie klaar voor een geweldige feestexplosie? Zet je schoonmoeder dan alvast op de trein, en zet het bier maar koud want het kan zo maar zijn dat we binnenkort bij jullie op de stoep staan.

Sikk Bastards boeken?
Wil je Sikk Bastards direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken? Bovenstaande gage is exclusief danseressen. Neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie