024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Jasper!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Met een missie en een duidelijke visie op de scene betrad Vertile het muzikale landschap van de hardere stijlen. Muzikaliteit, originaliteit, energie met precisie omschrijft de essentie van Vertile.

Vertile, ook bekend als Mees van den Berg, heeft het afgelopen decennium zijn vaardigheden en geluid ontwikkeld. De eerste jaren begon hij zijn muzikale reis door de mix/mastering/engineering productie te leren en werkte hij voor semiprofessionele bands. Op 15-jarige leeftijd werkte hij samen met pop/rock en metal artiesten op internationaal niveau!

Met de invloeden en ervaringen uit andere genres had hij als artiest een uniek en fris geluid voor zichzelf weten te creëren! Een ding dat hem het meest onderscheidt van andere artiesten is het feit dat hij op de meeste van zijn nummers de zang zelf schrijft en uitvoert. Zodat hij zich op een ander niveau kan uiten.

Vorig jaar maakte Vertile zijn opwachting op evenementen als: Defqon.1, Decibel, Impaqt en Loudness en nog veel meer. Hij maakte indruk in de scene met tracks als: 'Eyes Closed' en zijn 'Raging in the Dancehall' remix. Tot zijn grote vreugde heeft hij al de steun gekregen van grote namen uit de scene zoals: Ran-D, D-Sturb, Rejecta, Endymion en Adaro!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie