024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals.

Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met  Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. He international baby!

Thomás is in Mexico-Stad geboren en heeft daar negen jaar van zijn leven gewoond. Toen zijn ouders uit elkaar gingen, kwam hij met zijn moeder en broertje naar Nederland toe. Hij kwam terecht in Buitenveldert. Daar werd hij diskjockey.

Hij heeft de naam Flexican gekozen omdat hij in Mexico is geboren, dus hij is een Mexicaan en hij is heel Flexibel in zijn werk. In 2004 richtte The Flexican samen met Sef en Mc Fit de groep Flinke Namen op en in 2005 kwam de rapper Murth er ook bij. Zijn Mixtape Op Volle Toeren kwam in2008 uit, samen met The Opposites en Dio.

Hij heeft zijn eigen club avonden onder de noemer Yours Truly in Jimmy Woo en 013 Tilburg. Tijdens deze avonden wordt hij altijd bijgestaan door woordkunsternaar Sef.

The Flexican & Mc Sef en vele andere artiesten boek je natuurlijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma