024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende volkszangers beschikbaar

Nederlandse volkszangers zijn er in overvloed, ieder met een eigen stijl en sound. Door het grote aanbod kan het misschien soms lastig kiezen zijn, het zijn nu eenmaal stuk voor stuk, top artiesten. We kunnen je altijd adviseren en staan graag stil bij een greep uit ons aanbod volkszangers.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Corry Konings? Met meer dan twintig hits op haar naam is ze een zeer gewaardeerd artieste en een echte aanwinst op jouw feest of evenement. Een andere volkszanger die gemakkelijk bij ons te boeken is, Danny Froger. Beken van duetten met zijn vader en de bekende eigen singel Vandaag. 

Een volkszanger boeken via Lukassen gaat heel eenvoudig. Je vraagt vrijblijvend de beschikbaarheid op, en wij zullen binnen 24 uur contact opnemen om alles met je te bespreken. Eenmaal de passende volkszanger geboekt, dan zal deze alles afstemmen met de locatie en kun je uiteraard zelf ook wensen doorgeven. Met een volkszanger die je boekt via Lukassen, weet je zeker dat een geslaagd feest zal gaan worden!

Wij staan garant voor een goed advies en we zijn al jaren een betrouwbare partner als je een volkszanger wilt boeken. Bij Lukassen boek je bij de bron en betaal je dus nooit te veel!

Ook een volkszanger als Frans Duijts, vind je terug in ons aanbod. In Tiel is Frans ooit begonnen als André Hazes imitator. Inmiddels is hij de lieveling van het publiek. Samen op het strand, Lieveling en natuurlijk jij denkt maar dat je alles mag van mij zijn bekende hits van hem. Wil je dat deze hits op jouw feestje te horen zijn? Boek dan zeker deze volkszanger.

Welke type volkszanger je voorkeur ook heeft, er is bij ons altijd iets passends te vinden. Boek je een volkszanger bij ons, dan kun je in veel gevallen je wensen aangeven. Ongetwijfeld denken ze graag met je mee en zullen ze je een onvergetelijk optreden geven tijdens je feest of event.

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de geschikte volkszanger voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Als je aangeeft wat de wensen zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een zanger die voldoet aan jouw muzieksmaak en die past binnen het budget. 

Ben je er al wel helemaal uit en ben je benieuwd of de volkszanger nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar zoals beschreven, ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van zangers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma