024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Ook Ralf heeft mooie blauwe ogen!

Biografie: Django Wagner boeken

Denk je aan het Nederlandse levenslied? Dan denk je aan Django Wagner! Deze rasechte artiest en zijn warme stemgeluid zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in dit specifieke repertoire. 

In 2009 brak Django Wagner echter door als solozanger met zijn debuutsingle "Kali", die al snel uitgroeide tot één van de grootste Nederlandstalige hits. Het is nummer is tot stand gekomen door een samenwerking met ‘The Rosenberg Trio’. Met succes, het nummer heeft wel 17 weken in de ‘Single Top 100’ gestaan. Niet alleen op dat moment was het een grote hit, want dit lekker nummer wordt nog vaak op feesten gedraaid. Met deze doorbraak werd een nieuw fenomeen geboren: Django Wagner. Zijn authentieke benadering van het Nederlandse levenslied en zijn vermogen om emotionele verhalen te vertellen, maakten hem al snel geliefd bij een breed publiek. Nummers zoals “Mooie blauwe ogen”, “Mijn naam dat is Marina”, “In ons café” en “Maar toch blijf je me trouw” werden grote hits en vestigden zijn naam in de Nederlandse muziekscene. Zijn unieke interpretatie van het levenslied is authentiek en direct herkenbaar voor velen. 

Django Wagner boeken voor een onvergetelijke avond

Django is echt van alle markten thuis. Soms is hij gevoelig en serieus, maar hij weet ook hoe je een feestje moet bouwen! Het publiek zingt luidkeels mee met zijn nummers tijdens een polonaise. Of het nu gaat om intieme gelegenheden of grootschalige evenementen, Django Wagner weet altijd de juiste toon te zetten. Django Wagner boeken voor jouw evenement, geeft jouw gasten de kans om te genieten van zijn veelzijdige repertoire.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

Django Wagner boeken prijs

Zou jij Django Wagner graag uitnodigen op jouw feest, event of festival? Boek hem dan via Lukassen! Wanneer je geïnteresseerd bent in Django Wagner boeken, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens dezelfde dag nog bij je terug met meer informatie over zijn beschikbaarheid en de kosten. Dit laatste is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van het feest en de hoeveelheid mensen in het publiek. Wanneer we hier meer inzicht in hebben, kunnen we je meer vertellen over de kosten van Django Wagner boeken. 

Ben je naast Django Wagner ook nog geïnteresseerd in andere artiesten die behoren tot de top op het gebied van Hollandse Hits? Denk dan eens aan Dries Roelvink, Gerard Joling of John de Bever! Maar ook Wolter Kroes, Monique Smit en Corry Konings mogen niet in dit rijtje ontbreken. 

Boek Django Wagner bij Lukassen

Ben je benieuwd naar meer informatie over Django Wagner boeken, zijn beschikbaarheid of de kosten? Of zou je graag persoonlijk advies willen van één van onze medewerkers? Om welke reden je ook contact met ons wil opnemen, wij denken graag met je mee en voorzien je nog dezelfde dag van meer informatie. 

Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons absoluut aan het juiste adres om een artiest te boeken en jouw feest, event of festival tot een groot succes te maken! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 211 0492 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma