024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: John de Bever

John de Bever is een zanger die zijn muzikale carrière begon in 1980, toen hij werd ontdekt door Pierre Kartner. Met meer dan 100.000 verkochte exemplaren van zijn eerste hitsingle, "Als ik later trouw", werd John al snel een bekendheid in de Nederlandse muziekindustrie. Sindsdien heeft hij talloze nummers gezongen en opgetreden in o.a het tv-programma “Op volle toeren”. John's krachtige stem en gepassioneerde optredens hebben hem een trouwe aanhang bezorgd onder de fans van hedendaagse popmuziek. 

In 1997 wordt John uitgeroepen tot “beste zaalvoetballer van de wereld” in Brazilië en treed hij sindsdien regelmatig ook op tijdens voetbalevenementen of in voetbalkantines. John heeft zo’n 20 jaar gevoetbald bij grote clubs als: FC Den Bosch en FC Dordrecht. 

In 2006 brengt John een duet single uit samen met Anny Schilder genaamd: “Toen kwam jij” en in 2010 scoort John een unieke hitprestatie met twee tracks in de Dutch Single top 100. Een aantal jaar later komt John de Bever met zijn album “Vaarwel alle zorgen” waarmee hij op nummer 7 van de top 100 komt te staan. Al snel daarna is John ook te zien op TV bij  NOS Nieuwsuur en op RTL7 bij Voetbal International. 

In september 2016 wint John heel Nederland voor zich met zijn bekendste nummer “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” en weet hij iedereen mee te krijgen. Met deze hit wint John de BUMA NL Award en krijgt hij een gouden plaat voor het verkopen van meer dan 20.000 exemplaren. Even later brengt hij nog een album uit met Marianne Weber genaamd “Dat is de liefde” waarna zij in 2019 samen een duet uitbrengen met het lied “Schat van Mij”.

Met de unieke en eigen sound van John de Bever weet hij vooralsnog het hele publiek mee te krijgen in zijn optredens. Daarmee is John de Bever boeken een uitstekende keuze voor jouw feest of evenement! 

Prijzen voor John de Bever boeken

Ben je benieuwd naar de prijzen voor John de Bever boeken? Daar zijn we altijd heel transparant in. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Contact 

Heb je nog meer vragen of wil je weten of John de Bever boeken mogelijk is voor jouw feest of evenement? Dan kun je ons altijd bereiken via ons telefoonnummer: 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Met ruim 60 jaar ervaring weten wij precies wat je nodig hebt en helpen wij je graag met het boeken van jouw favoriete artiest. Wij zorgen ervoor dat we altijd binnen een dag reageren wanneer je ons een e-mail stuurt. 


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma