024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende rappers te boeken

Waar moet je dan precies aan denken als je rappers wilt boeken? De keuze is bij ons heel uitgebreid. Je kunt bijvoorbeeld de bekende rapper Bizzey boeken. Wij durven wel te stellen dat hij echt de rapper van het moment is. Maar ook een andere bekende rapper Brace is bij ons te boeken. Brace is een mix van zang en rap, zo is hij een geweldige toevoeging op een feest of festival!

Een andere ongekend populaire rapper is Yes-R, ook deze rapper boek je eenvoudig via Lukassen. Kies je voor Yes-R, dan kies je voor niets minder dan een stoere act. Verder kan hij ook heel goed gevoelige liedjes ten gehore brengen. Al toen hij 13 jaar oud was besloot Yes-R dat hij rapper wilde worden. Tegenwoordig kun je Yes-R inhuren voor een geslaagde avond. Bekende singles zijn ‘Leipe Mocro Flavour’, ‘Mijn Pad’, ‘Fissa’, ‘Mammie’, ‘Ghetto’ & ‘Rampeneren’.

Boek eenvoudig via Lukassen

Als je kiest voor het inhuren van een rapper via Lukassen, dan kies je niet alleen voor artiesten van hoog niveau, het gaat ook nog een heel gemakkelijk. Je kunt bij ons een aanvraag doen voor de rapper van je keuze en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de beschikbaarheid, invulling en mogelijkheden verder te bespreken.

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de geschikte rapper voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Ben je benieuwd of de rapper nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar zoals beschreven, ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van rappers en artiesten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma