024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende Volendamse zangers

Volendamse artiesten zijn razend populair. BZN en the Cats waren de grondleggers van de Palingsound. Inmiddels hebben vele artiesten uit Volendam een grote carrière. Denk aan Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Maar ook andere artiesten vinden hun oorsprong in het oude vissersdorp aan het IJsselmeer niet ver van Amsterdam. Volendam staat bekend om zijn fraaie haven, vishandel en natuurlijk de klederdracht.

Monique Smit, het zusje van…, heeft inmiddels ook een mooie carrière opgebouwd. Naast eigen nummer en vele duetten is ze ook heel succesvol in de kleuter- en kidspop. Jan Keizer is inmiddels al jaren gestopt met BZN, maar is nog steeds actief in de muziek. Zo schrijft hij vele nummers voor Ancora; een populaire groep die de liedjes van de zee een nieuwe sound geeft.

Een Volendamse zanger boeken bij Lukassen

Wil je zeker weten dat het feestje, event of festival wat je gaat geven een succes gaat worden? Ongetwijfeld wil je dan Volendamse zangers boeken om de sfeer op het feest compleet te maken. Met de verschillende artiesten en bands die bij ons beschikbaar zijn, is er altijd een passende act te boeken.

 Lukassen verzorgt voor verschillende Volendamse artiesten het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Wat zijn de prijzen van Volendamse zangers?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Volendamse artiesten kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een artiesten vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende act. De prijzen die we noemen bij de verschillende zangers zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten.

Neem contact met ons op

Benieuwd of de Volendamse artiest nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van Volendamse artiesten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma