024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Menno!

Geluidsman, manager en boeker van Ancora, wat wil je nog meer?!

Ancora boeken doe je exclusief bij Lukassen! Nederland hoorde voor het eerst halverwege 2013 van Ancora. De single ‘Vrij Als De Wind’, met inmiddels meer dan 1 miljoen views op Youtube, kwam uit. Als snel hierna volgde het eerste album en de muzikale reis was begonnen. In mei 2015 volgde het 2e album genaamd ‘Voorbij de Horizon’ en inmiddels is Ancora een van de meeste geboekte artiesten van het land.

Het trio Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree zijn de zangers en vormen de groep Ancora. Met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop trekken ze in 2013 direct veel aandacht. Het feit dat Ancora bij hun debuutalbum een DVD levert met daarop schitterende clips van alle nummers, maakt de release ronduit uniek. Ancora moet je namelijk niet alleen horen, maar ook zien. Met deze prachtige DVD maken ze dat duidelijk en ze gaan er dan ook met volle kracht voor. Met deze DVD leveren ze een complete speelfilm, gezien de nummers met elkaar verbonden worden voor een verhaal dat de acteur Joop Wittermans vertelt.

Het resultaat spreekt vervolgens voor zich: direct een nummer één positie! Voor het eerst debuteert een groep met een cd-met-dvd op de bovenste plek van de GFK Album top 100. Het album blijft daarna nog wekenlang bij de bovenste tien plaatsen genoteerd staan. In 2014 ontvangen zij de award Sterren.nl voor beste videoclip ‘Vrij Als De Wind’. Ancora heeft de wind in de rug en de boekingen stapelen zich dan ook op!

‘Voorbij De Horizon’ is het 2e album die in 2015 uitkomt. Voorafgaand aan dit album wordt het vrolijke nummer ‘Word Zeeman’uitgebracht. De eerste single is er qua sound succesformule van de groep vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. De productie is evenals de vorige keer in de vertrouwde handen van Edwin van Hoevelaak (o.a. Jeroen van der Boom/Nick & Simon). Ook heeft Ancora met succes weer een beroep kunnen doen op Jan Keizer. De voormalige frontman van BZN leverde samen met zijn zoon Louis het merendeel van de teksten.

Uit het voorgaande blijkt dat Ancora koersvast is, maar dat betekent niet dat ze ook exact dezelfde koers volgen. Dus zijn er veel liedjes in de stijl die we van hun debuutalbum kennen, zoals ‘De Gouden Eeuw’, ‘De Ierse Pub’ en ‘God Moet Een Zeeman Zijn’. Maar het album heet niet voor niets ‘Voorbij De Horizon’. Muzikaal nemen ze dat in een aantal nummers letterlijk. Luister maar eens naar tracks zoals ‘Thuis Zijn’, ‘Vaar Op Je Eigen Kompas’  en de fraaie ballad ‘Zoals Ooit Bij Ons’. Ook aan dit album voegt Ancora een complete DVD toe met afzonderlijke clips stuk voor stuk voor stuk schitterend in beeld gebracht. Joop Wittermans de verteller praat het geheel volledig aan elkaar.

ANCORA BOEKEN DOET U EXCLUSIEF BIJ BOEKINGSKANTOOR LUKASSEN PRODUKTIES!

Andere Volendamse zangers, zoals Monique Smit en Jan Smit kun je ook bij ons boeken.

Neem vandaag nog contact op met Team Lukassen. Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma