024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Diverse bands beschikbaar

Je hebt een groot evenement op de planning en wilt echt een verpletterende indruk achterlaten bij de bezoekers? Waarom zou je dan niet een echte top band boeken? Je kunt bij ons terecht voor verschillende grote namen als het om bands boeken gaat.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Edwin Evers band. Een band met ontzettend goede muzikanten. Ze geven een geweldig optreden en kunnen verschillende genres muziek ten gehore brengen.

Andere grote namen die je bij ons kunt boeken zijn o.a. Blof, Chef'Special en de Hermes House Band. Stuk voor stuk bands met een eigen sound en een ongekende hoge kwaliteit.

Lukassen verzorgt voor diverse bands het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Wat zijn de prijzen van de verschillende bands?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je onze bands kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een band vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende band. De prijzen die we noemen zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten. 

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de perfecte band voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Als je aangeeft wat de wensen zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een band die voldoet aan jouw muzieksmaak en die past binnen het budget. 

Ben je er al wel helemaal uit en ben je benieuwd of de band nog te boeken isl? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar zoals beschreven, ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

CONTACT
van
tot
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma