024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Monique Smit

Monique Smit heeft haar bekendheid te danken aan de televisieshow “Just the two of us” waarin zij aan de zijde van zanger routinier Xander de Buisonjé de finale haalde. Helaas haalde ze hier niet de eerste plaats. Na de succesvolle optredens bij “Just the two of us” gaat ze de studio in met Han Kooreneef en Daniel Gibson en neemt ze het liedje “Wild” op wat meteen een grote hit wordt.

Monique gaat inmiddels als Nederlandstalige artiest en presentatrice door het leven. Met haar broer Jan Smit brengen zij in 2006 een duo single uit “Kerst voor iedereen” die zeer gewaardeerd werd door de fans. Monique behaalt haar eerste echte hit met het nummer “Blijf je vanavond” en behaalt de 8ste plek in de Single Top 100. 

In 2010 tekent ze een contract bij de TROS waar ze verschillende programma’s mag presenteren en staat ze een tijdje in de top 20 van Sterren.nl. Een jaar later komt het nummer “Eén zomeravond met jou” uit die ze samen met Tim Douwsma zingt. Dit nummer komt op de 13e plaats in de Single Top 100 terecht. De samenwerking bevalt goed en ze besluiten een album te maken en daarmee een tour door heel Nederland te doen. 

Monique gaat verder in de muziekwereld en weet nog een aantal hits uit te brengen. In 2018 gaat ze met Wesley Klein de studio in en brengen ze het duet “Mooier dan Mooi” uit. Het nummer heeft momenteel meer dan 10 miljoen streams behaald. Ook is het maken van muziek voor kinderen onder de 10 jaar is haar passie en dat is dan ook waar ze zich veel op richt. Monique Smit is momenteel nog steeds een gewilde artiest onder de Nederlanders en kun je haar boeken via Lukassen.

Prijs Monique Smit boeken

Wil je Monique Smit boeken voor jouw feest, evenement of festival en wil je weten wat de prijzen zijn? Voordat we die met je kunnen delen, hebben wij de informatie van jouw feest nodig. De prijzen voor het boeken van onze artiesten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op zodat we het voor je kunnen uitzoeken. 

Neem contact met ons op

Heb je nog meer vragen over het boeken van onze artiesten? Of zou je graag persoonlijk advies willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met ruim 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres om je feest, evenement of festival tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma