024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Monique Smit en haar liedjes

Al op jonge leeftijd is Monique Smit voor het eerst op televisie als de realityshow van haar broer “Gewoon Jan Smit” wordt uitgezonden en maakt Nederland kennis met deze opgeruimde en vrolijke meid. In 2006 nemen Monique Smit en Jan Smit het liedje “Kerst voor iedereen” op. Het nummer wordt door de fans enorm gewaardeerd.

Dat ze meer is dan de zus van Jan Smit laat ze zien als ze meedoet aan de  televisieshow “Just the two of us”,  waarin zij aan de zijde van zanger routinier Xander de Buisonjé de finale haalt. Haar naam als zangeres is bevestigd. 

Ze krijgt een contract aangeboden en neemt het liedje “Wild” op met Han Kooreneef en Daniel Gibson. Het nummer wordt meteen een grote hit.  Haar eerste echte hit heeft ze met het liedje “Blijf je vanavond”, waarmee ze de 8ste plek in de Single Top 100 bereikt.

Niet alleen het publiek is dol op haar, ook haar collega’s houden van de mooie stem van Monique. Ze maakt een heel album en tour met Tim Douwsma, waarvan het meest bekende nummer “Een zomeravond met jou” is. Het nummer is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri.
Ook met Wesley Klein zingt ze een duet “Mooier dan mooi”. Het nummer haalt momenteel al meer dan 10 miljoen streams.

Andere bekende liedjes van Monique Smit zijn “Gebarentaal”, “Ga Jij Met Me Mee”, “Als Ik Maar Bij Je Ben”, "Twijfelaar" en "Nog Geen Siësta". 

Naast een succesvol Nederlandstalige artiest te zijn, staat Monique ook als een zeer gewaardeerde en ervaren presentatrice bekend.  Zo begint ze in 2007 bij het programma Zapp Kids Top 20. tot 2015 is zij het gezicht van dit programma. Ook presenteert ze onder meer de programma’s Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl

2 kleine kleutertjes

Jan Smit en Monique Smit zetten in 2014 samen een project op; 2 kleine kleutertjes. Een boek, een cd met liedjes, een dvd, prachtige tekenfilmpjes en zelfs een theatervoorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar zijn het resultaat van deze samenwerking. Het is een groot en bekroond succes (goud en platina) en de liedjes worden nog steeds in menig huiskamer gedraaid. 

Kidspop

Het theater smaakt naar meer en Monique Smit zet de tour Kidspop op. Het maken van muziek voor kinderen is een grote passie van haar en leeft ze tot nu toe nog steeds uit. Ze treedt op in verschillende theaters door heel het land.

Toch maakt ze ook graag tijd vrij om al haar grote Nederlandstalige hits te zingen op leuke festivals en andere events!

Wat kost Monique Smit om te boeken

Wil jij jouw gasten het feest van het jaar geven? Als Monique Smit “blijf je vanavond” zingt, zal iedereen luid “ja!” roepen! Met haar vrolijke karakter en prachtige lach zal ze een onvergetelijke indruk achterlaten met haar liedjes als Nederlandstalige artiest. Monique kan geboekt worden voor festivals en bedrijfsfeesten, maar niet alleen om te zingen, ook als presentatrice. Bovendien is ze ook een geschikte entertainer voor speciaal op kinderen gerichte shows. Ongeacht het soort feest, ze weet hoe ze een vrolijke sfeer moet brengen! De definitieve prijs van een optreden is afhankelijk van een aantal factoren. Neem dus contact op met ons om te weten wat een optreden van Monique Smit kost.

Boek Monique Smit bij Lukassen

Lukassen is jouw betrouwbare partner voor het boeken van de meest uiteenlopende acts en artiesten, zoals Monique. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, transparante werkwijze en ons brede netwerk binnen de entertainmentindustrie. Door Monique Smits optreden via ons te boeken, ben je verzekerd van een soepel proces, van eerste aanvraag tot aan het optreden zelf. Daarnaast bieden we ondersteuning bij alle facetten van de boeking, zodat jouw evenement een groot succes wordt, zonder dat jij stress ervaart!

Neem vandaag nog contact op met Team Lukassen om Monique te boeken. Samen zorgen we voor een evenement dat de mensen lang bij zal blijven.
Mocht het inhuren van Monique Smit niet mogelijk zijn op de dag van jouw feest of evenement, denk dan eens aan Monique Smits broer Jan Smit of de zanger van een duet met Monique Smit Tim Douwsma of de 3J's die ook uit Volendam komen. Onder artiest boeken vind je nog veel meer keuze voor jouw evenement. Moet het Nederlandstalig zijn? Kijk dan bij Nederlandstalige artiesten.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma