024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 9995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

Hou je vast! Ik boek Xander voor je!

Xander de Buisonjé is niet meer weg te denken uit de Nederlandse Popmuziek. Met de band Volumia! al, scoorde de zanger/componist vele hits en successen.

Het afgelopen anderhalf jaar: Solo album ‘Hemelsbreed’, een tour met zijn 6 man sterke band langs de theaterpodia in Nederland en België, een gouden en platina CD als componist van liefst 11 nummers op de CD ‘Een Nieuw Begin’ van de Belgische Idols finalist Wim Soutaer, een sponsordeal met Postbank, een DVD met een semi akoestische show, vele optredens in het land op festivals, besloten en openbare poppodia, een dubbel concert met Patrick Bruel in Carré te Amsterdam dus vooral: Muziek! Daar draait alles om voor Xander.
Naast muziek is Xander ook een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Sinds februari 2012 is Xander te zien als presentator van het programma ‘Studio 9’. Daarnaast presenteert Xander de Buisonjé het televisieprogramma ‘De vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ op SBS 6.

Xander de Buisonjé boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

Kortom, Xander de Buisonjé is en blijft enorm populair.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma