024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

aangenaam...

Team Lukassen!

Vroeger, toen confetti nog zwart-wit was...

Geschiedenis

Als klein jochie werd Leo Lukassen, omdat hij uit de stad kwam, gevraagd om bandjes te regelen voor twee plaatselijke kroegen in Ooij. Van het een kwam het ander en zo begon Leo zijn boekingskantoor en vormde hij de voorhoede van wat nu de boekingsindustrie in Nederland is. Hij werd geroemd om zijn persoonlijke benadering en enthousiasme. Leo werd naast artiestenboeker de manager van vele artiesten, o.a. Koos Alberts, Corry Konings, André Hazes, Havenzangers, Arne Jansen en Jacques Herb.

Oude tijden herleven met deze radiospot.

Na het overlijden van zijn vrouw Dolly droeg Leo de zaak over aan zijn drie kinderen: Leon, Marielle en Joyce. Vanaf 2001 vormden zij samen met Menno Muis de directie van Lukassen.

Op 1 februari 2022 is Leo op 77-jarige leeftijd plotseling overleden. Tot zijn einde was Leo nog iedere dag op kantoor om artiesten te verkopen. Muziek was zijn leven, maar het laatste evenement moest hij helaas uit handen geven.

In 2023 besluit Menno uit de directie te stappen. Ralf, Levi en Teun treden toe in de directie.

Hoe wij feestjes fixen

De Lukassen-aanpak

Of het nu gaat om één artiest, een volledig artiestenprogramma, totaalorganisatie voor events of het organiseren van een bedrijfsfeest. Wij nemen het regel-en denkwerk (zoveel jij dat wilt) graag uit handen. Ons team houdt de regie, jij hebt één aanspreekpunt.

Ieder te ondersteunen opdracht benaderen we alsof het voor onszelf is. Maximale inleving, creativiteit, maatwerk, transparantie, goede koffie, gezellige gesprekken, nuchterheid en eerlijk advies is wat je hierbij kunt verwachten.

Potje tafelvoetbal?
In een persoonlijk -online- gesprek laten we jou flink aan het woord, daarna vragen wij je het hemd van het lijf en geven advies. Zodra jij helemaal happy bent gaan we de boel uitwerken en maken wij een creatief voorstel die past bij jouw budget, doelgroep en wensen. 

Sparren we digitaal, komen we naar jou of laat je ons k̶r̶u̶i̶p̶e̶n̶ verliezen met tafelvoetbal?

Schorre stemmen en kilo's confetti...

Wij houden van goede feestjes!

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma