024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende hardstyle dj’s beschikbaar

Je hebt een groot evenement en wilt hier een onvergetelijke indruk achterlaten aan de bezoekers? Ongetwijfeld wil je dan kiezen voor een geweldige hardstyle dj. Het is gemakkelijk mogelijk om dit via Lukassen te regelen. We hebben verschillende dj’s beschikbaar.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Mental Theo? Deze man was werkelijk een begrip in de jaren 90 met zijn zijn happy hardcore hits. Ook nu is hij nog zeker niet weg te denken uit het dj landschap en zorgt hij zeker voor een geweldige sfeer op jouw event. Een andere hardstyle dj die je bij ons kunt boeken is Wildstylez. Deze hardstyle dj maakte het anthem voor Defqon 1 en is bekend van het nummer ‘Year of Summer’.

Lukassen verzorgt voor verschillende hardstyle dj’s het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Boek eenvoudig een DJ bij Lukassen

Dit zijn slechts twee namen uit ons complete aanbod hardstyle dj’s. Loop gerust nog eens ons complete aanbod door om een passende dj te vinden. Heb je nog vragen over de verschillende dj’s of kom je er zelf niet helemaal uit? We helpen je natuurlijk graag met zoeken.

Ben je er al wel helemaal uit en ben je benieuwd of de hardstyle dj nog te boeken is op de datum van jouw event of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van een hardstyle dj. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma