024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Fabian Bohn, beter bekend als Brennan Heart is sinds enkele jaren actief als DJ en producer. Op zijn 14e groeide zijn passie voor elektro, waarna hij binnen enkele jaren alle facetten van studiotechniek leerde te beheersen. Al zijn inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven, zeker niet bij EMI Music die hem op zijn 18e al een contract aanbood.

Door zijn interesse in verschillende stijlen, zorgde ervoor dat Fabian diverse stylen produceerde, zoals hardstyle, techno, hardtrance en techtrance. Veel van deze stylen werden als kleine projecten uitgebracht, zo was er ‘Blademasterz’, ‘Unknown Analog’ en ‘Superwave’.

Uiteindelijk gaat Fabian de wat meer energieke muziekstylen produceren, om zo een unieke en mysterieuze energy te creeëren die hij overbrengt op de dansvloer en zijn publiek.

Niet alleen zijn publiek, merkte zijn unieke geluid op. Ook andere DJ’s verzochten hem keer op keer om een remix te maken van hun nummers. Zo werkte Fabian samen met : The horrorist, Technoboy, Deepack en The Prophet.

Boek Brennan Heart

Brennan Heart kun je boeken bij Lukassen. Neem contact op met ons om te zien of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw feest of event. Heb je aanvullende vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands?
Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma