024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2250,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Zany voor een onvergetelijke Hardstyle ervaring!

Wil je een feest organiseren dat de grenzen van Hardstyle verkent? Denk dan aan het boeken van Zany! Als ware Hardstyle-legende is Zany al bijna drie decennia actief in de scene en staat hij garant voor een spectaculaire show vol energie en onvergetelijke beats. Lees verder om te ontdekken waarom Zany de perfecte keuze is voor jouw evenement!

De biografie van Zany

Zany is een ware Hardstyle-legend die sinds het eerste uur actief is in de scene. Hij heeft vele onvergetelijke live sets, heerlijke classics en miljoenen streams op zijn naam staan. Waar de focus voorheen lag op het produceren van Hardstyle-tracks, heeft hij nu zijn horizon verbreed en is hij actief op meerdere fronten. Zijn sets zijn gevuld met een mix van Freestyle, Hardstyle en de beste Party-tracks waar menig bezoeker lekker op gaat. Daarnaast zorgt hij ook voor een stukje nostalgie en kun je hem boeken voor een knallende classics sets. Geen festival, feesttent of club staat stil tijdens een gig van Zany. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak is deze party-veteraan nog lang niet uitgeteld. Get ready for Zany!

Waarom Zany boeken?

Al bijna drie decennia staat Zany op het programma van de grootste evenementen van Nederland en daarbuiten. Door een stijlvolle mixstijl, een overdosis aan energie op het podium en goede releases blijft hij geliefd bij het publiek. Naast zijn solocarrière maakt hij ook deel uit van het Hardstyle collectief Donkey Rollers en DanZany & de Feestmeester.

Zany boeken voor jouw evenement

Ben je klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen met de beste Hardstyle beats? Boek dan nu Zany voor een onvergetelijke ervaring! Neem contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Met Zany op het podium wordt jouw evenement een gegarandeerd succes!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma