024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Strak in het pak en een koffer bomvol ‘Ransom beats and bills’. Zo stapt dit duo keer op keer het podium op. Met releases op labels als Q-dance Records, ROQ ‘N Rolla music en Pussy lounge Music hebben zij zichzelf zeker al bewezen in het wereldje. Wie kent hun grootste hit ‘Fistpumpin’ nou niet? Een vaste waarde in elk optreden is de brede muziekkeuze, met veel meezingers en harde kicks. Deze heren weten er overal een feestje van te maken!

In de afgelopen jaren had de carrière van Ransom een heleboel hoogtepunten. Ze waren de makers van het Q-BASE 2018 OST, hebben Ransomnia hostings gedaan op de Defqon.1 RED (mainstage) en op Q-BASE (beide in 2018) en waren er optredens op Defqon.1 Australië, Decibel Outdoor, Tomorrowland, X-Qlusive Holland, Mysteryland, Electric Love, Rebirth en The Qontinent.

Ze kunnen ook uw kant op komen, de agenda van Ransom staat open voor aanvragen. Bent u klaar voor de ‘beats and bills’ van Ransom?

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma