024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Ook voor een shotjee Jägermeister!

Da Tweekaz op jouw festival?
Dit Noorse DJ duo verhuisde naar Nederland en België om hier alle festivalgangers te laten jodelen op hun geniale feestcore. Waar andere dj’s vonden dat hardstyle serieus moest blijven hebben deze bazen het gewoon geflikt. Zoals ze backstage Wodka en Jägermeister ook graag mixen, doen ze dit ook met de muziekstijlen Après-ski en hardstyle. Deze combinatie was voor Da Tweekaz een gewaagde zet, later bleek het internationaal een schot in de roos! Van Tomorrowland, Defqon1 tot de grootste festivals ter wereld, door Da Tweekaz te boeken krijg je maximaal FEEST op alle mainstages! Rammen met die bende! Shotjee?!

Da Tweekaz boeken?
Wil je Da Tweekaz direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden een artiest te boeken, de kosten en beschikbaarheid bespreken? Neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma