024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende zangers beschikbaar

Wanneer je een feestje op de planning hebt, dan begint ook al snel de zoektocht naar een passende zanger. Bij ons is het aanbod zangers ontzettend groot en we kunnen je helpen met een zanger in een passend genre. Of je nu een Nederlandstalige zanger zoekt of een internationaal bekende zanger, je vindt het bij ons allemaal terug. We bekijken graag een paar verschillende zangers.

Wanneer je kiest voor een zanger via Lukassen, dan kies je ook voor een groot stuk gemak. We regelen alles van begin tot eind. De zanger kan in overleg gaan met de locatie om het een en ander af te stemmen. Verder kun je natuurlijk ook zelf je wensen doorgeven aan de zanger. Zo weet je zeker dat het feest een groot succes gaat worden! Dus of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, festival of ander event, kies voor een geweldige zanger via Lukassen.

Lukassen verzorgt voor tal van zangers het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden voor zangers willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Diverse zangers

Je hebt een groot evenement op de planning en je zoekt hiervoor een passende DJ? Bij ons is er een ontzettend groot aanbod aan verschillende DJ’s beschikbaar. Of het nu gaat om een DJ bekend van de radio, een feest DJ of een internationaal bekende DJ, we kunnen het je allemaal aanbieden. We zullen een greep uit ons aanbod toelichten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Snollebollekes op het volgende feest? Met het uitgebreide repertoire aan feesthits, weet je zeker dat je gasten niet stil zullen zitten. Een van de bekendste nummers van deze zanger is zeker weten ‘Links Rechts’. Het is op veel festivals het hoogtepunt van de avond. Kies je voor Snollebollekes, dan weet je zeker dat het dak eraf gaat op je event.

Een bekende Nederlandse zanger is natuurlijk Thomas Berge. Van kinds af aan timmert Thomas al aan de weg en heeft hij verschillende hits gescoord. Deze bekende topartiest voelt zich helemaal thuis op het podium en is ook veel te zien op televisie. Wie weet speelt hij wel op je volgende feest!

Zeg je Wolter Kroes, dan zeg je Nederlandse meezingers. Met nummers als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht en Ik hou van jou, weet Wolter als geen ander mensen te vermaken. Een artiest die al meer dan twintig jaar meedraait in het artiesten circuit. Wolter Kroes is met zijn brede repertoire prima in te huren voor ieder feest.

Passende zangers bij jouw feest

Kies je voor Bizzey, dan kies je echt voor een specifieke sound. Hij heeft de clubs overgenomen met zijn herkenbare tunes. Hij brengt echt de sound van streets naar een club of event. Bizzey is niet voor niets een van de populairste artiesten in Nederland. Wil je deze zanger boeken voor jouw event? Dat kan gemakkelijk op onze site.

De stijl van Frank Boeijen durven we echt wel uniek te noemen. Met zijn liedjes die ergens tussen pop en chanson zitten, heeft deze zanger echt een eigen vorm. Zoek je naar een unieke artiest die echt zijn eigen sfeer neer kan zetten, dan is Frank Boeijen de juiste keuze voor jouw feest of event. Frank Boeijen boek je natuurlijk bij Lukassen!

Welke type zanger je ook zoekt, er is bij ons altijd iets passends te vinden. Boek je een zanger bij ons, dan kun je in veel gevallen je wensen aangeven. Ongetwijfeld denken ze graag met je mee en zullen ze je een onvergetelijk optreden geven tijdens je feest of event.

Wat zijn de prijzen van de verschillende zangers die je kunt boeken?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je de verschillende zangers kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een zanger vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende act. De prijzen die we noemen bij de verschillende zangers zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten. 

Voor de openbaarmaking van auteursrechten is degene die een zanger laat optreden een vergoeding verschuldigd aan Buma. Lukassen is gerechtigd om dit namens Buma te incasseren. Dit bespaart je bij het boeken van zanger een hoop administratie. Meer informatie over Buma is gemakkelijk bij ons te vinden.

Een zanger is te boeken voor ieder budget. Omdat we open en transparant communiceren over de prijzen die we hanteren, is het gemakkelijk mogelijk een zanger uit te zoeken die past bij je budget. Of je nu zoekt naar een zanger onder de duizend euro of een exclusieve zanger zoekt die wat betreft prijs wat hoger ligt, we hebben het allemaal beschikbaar.

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de geschikte zanger voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Als je aangeeft wat de wensen zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een zanger die voldoet aan jouw muzieksmaak en die past binnen het budget. 

Ben je er al wel helemaal uit en ben je benieuwd of de zanger nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar zoals beschreven, ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van zangers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma