024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Samuel Welten boeken bij Lukassen

Wil jij een onvergetelijk optreden op jouw evenement? Denk dan eens aan Samuel Welten boeken via Lukassen. Deze jonge sensatie staat garant voor een spetterende performance die je gasten nog lang zullen herinneren. Ontdek hier waarom Samuel Welten de perfecte keuze is voor jouw event en hoe je hem eenvoudig kunt boeken.

De sensatie van TikTok en Instagram

Samuel Welten, het jonge zangtalent dat de harten van velen verovert, is niet meer weg te denken van TikTok en Instagram. Met zijn spontane optredens met Lil' Kleine wist hij iedereen te imponeren, wat resulteerde in een viral sensatie. Op slechts 12-jarige leeftijd werd zijn uitzonderlijke talent opgemerkt tijdens zijn deelname aan De Voice Kids. Coaches als Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B waren direct overtuigd en wilden niets liever dan met hem samenwerken.

Samuel Welten boeken voor een onvergetelijk optreden

Samuel Welten is niet alleen een social media fenomeen; hij is klaar om de podia te bestormen met zijn indrukwekkende zangkunsten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, Samuel weet het publiek te betoveren met zijn unieke stemgeluid en energieke performance. Door Samuel Welten te boeken via Lukassen haal je een uniek talent in huis!

Hoe Samuel Welten boeken?

Samuel Welten boeken voor jouw evenement is eenvoudiger dan je denkt. Entertainmentbureau Lukassen staat klaar om je te assisteren bij het regelen van dit bijzondere optreden. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor het boeken van Samuel Welten op jouw gewenste datum.

Biografie van Samuel Welten

Samuel Welten, geboren als zangtalent, veroverde de online wereld met zijn indrukwekkende optredens op TikTok en Instagram. Zijn spontane performance bij Lil' Kleine ging viral en zette hem in de schijnwerpers. Op slechts 12-jarige leeftijd werd zijn uitzonderlijke zangtalent erkend tijdens De Voice Kids, waar coaches Anouk, Ilse DeLange, Marco Borsato, en Ali B allemaal graag met hem wilden samenwerken. Nu, met een groeiende populariteit, is Samuel Welten klaar om de podia te betreden en jouw evenement te voorzien van een onvergetelijke muzikale ervaring. Samuel Welten boeken kan gemakkelijk via Lukassen. Maak jouw evenement compleet met zijn talent en charisma.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma