024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De Bankzitters is een groep mannen met een beroemd YouTube-kanaal. Op dit kanaal plaatsen zij gaming video's, maar ook muziekvideo's. Deze video's worden massaal bekeken. De Bankzitters hebben namelijk ruim miljoenen views op hun kanaal, waardoor zij een groot bereik hebben opgebouwd naar de jeugd. Bankzitters werd zo succesvol dat zij in 2019 de VEED-award voor beste nieuwkomer mochten ontvangen.

Hun hit "Je blik richting mij" is enorm populair onder de jeugd en is miljoenen keren bekeken. Naast dit hoge aantal views heeft de groep met deze hit ook op nummer 1 gestaan in de Spotify Top-40 lijst.

Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor de heren, genieten ze wel van het plezier en het succes dat het oplevert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met hun eigen hits, heerlijke party-tracks en lekkere meezingers. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma