024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende Tribute bands boeken

Tribute bands zijn razend populair. Wil je een trip to memory lane? Boek dan een tribute act. Er zijn zowel bands en tape-act die perfect passen op jouw event!

Er zijn veel zangers of zangeressen die anderen imiteren. Marloez Atemlos is een daar een goed voorbeeld van. Ze zingt onder andere liedjes van Hélèna Fischer. Ook André Hazes wordt vaak nagedaan. Mark’s Hazes tribute is misschien wel de beste Hazes imitator van het land. Ook Normaal en Jovink worden graag nagedaan. Hoken met de Heinoos en Oerend hard Normaal tribute hebben een overvolle agenda. Met Back to Waterloo geven Brigitte Nijman en Laura Vlosblom je een echte ABBA-ervaring.  Van Nirvana tot Hazes van AC-DC tot the Beatles. Van bijna elke grote band of artiest is er wel een tribute act te vinden.

Wil je zeker weten dat het feestje, event of festival wat je gaat geven een succes gaat worden? Ongetwijfeld wil je dan een tribute band boeken om de sfeer op het feest compleet te maken. Met de verschillende artiesten en bands die bij ons beschikbaar zijn, is er altijd een passende act te boeken.

Lukassen verzorgt voor verschillende tribute bands het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Wat zijn de prijzen van tribute bands?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je een tribute band boeken kan? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een artiesten vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende act. De prijzen die we noemen bij de verschillende zangers zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten.

Neem contact met ons op

Benieuwd of een tribute band boeken nog mogelijk is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van tribute acts. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma