024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Geïnspireerd door de beroemde urenlange live concerten die Bruce Springsteen over de hele wereld gaf, is in 2017 deze tribute band ontstaan.

De band bestaat uit muzikanten uit Eindhoven, Valkenswaard en omstreken. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Fans van Bruce Springsteen zullen zeker een heerlijke avond genieten.

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

Boek Brucified

Benieuwd of Brucified te boeken is op de datum van jouw feest of event? Heb je andere vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma