024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2795,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set

Vragen? Contact Mariëlle!

Ik ben met Abba opgegroeid, dus heb je vragen? Stel ze mij!

Back to Waterloo is back!

6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mamma Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden? In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar niet voor altijd want nu vele jaren later, blijkt dat hun muziek nog steeds springlevend is. ABBA heeft een nieuw album uitgebracht en men kan in de theaters ook weer genieten van de musical hit Mamma Mia en ook in London is de ABBA Voyage een van de meest bezochte concerten ooit! Dus hoog tijd voor een ‘revival’! 

Back to Waterloo met Brigitte Nijman en Laura Vlasblom

Laura Vlasblom (o.a. bekend uit de songfestival scene, onlangs deelname aan “Expeditie Robinson”) en Brigitte Nijman (o.a. bekend uit de musical scene, van Sandy in Grease tot Tante Jans Ciske de Rat) zijn al vele jaren vriendinnen. Ze waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspirator. 

Laura en Brigitte hebben ooit de Nederlandse demo’s voor de musical Mamma Mia ingezongen in de studio, samen met Björn van Abba En vervolgens hebben ze met The Dancing Queens (Theater voorstelling over ABBA, bedacht door Maurice Wijnen in opdracht van Joop van de Ende Theaterproducties) lange tijd in Het Werktheater en in Show bizzcity gestaan.

Back to Waterloo boeken

Back to Waterloo brengt een ode aan de fantastische muziek van ABBA en bewijst dat de liedjes van ABBA, speciaal gemixt tot super eigentijdse versies, nog steeds ongekend goed zijn. Geniet mee van deze moderne ABBA-sound.

Foto: Roy Beusker

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma