024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1750,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Nederland maakte voor het eerst kennis met Laura Vlasblom toen zij op haar 13e deelnam aan Kinderen voor Kinderen. Echt bekend werd zij als zangeres van de groep Frizzle Sizzle die Nederland vertegenwoordigde bij het Eurovisie Songfestival in 1986. Na een carrière in de muziek van meer dan 25 jaar is Laura nog steeds een zeer gewaardeerd en allround zangeres die op zo’n beetje alle podia van Nederland wel een keer heeft gestaan. Daarnaast is Laura een gevierd stemacteur die haar stem verleende aan diverse Disney figuren als Wendy (Peter Pan), Ariël (De Kleine Zeemeermin) en Gloria (Madagaskar).

Naast zingen vindt Laura het heel leuk om ook te presenteren c.q. te fungeren als gastvrouw van de avond. Dat deed zij inmiddels voor diverse bedrijfsevenementen in binnen en buitenland en voor speciale evenementen als “De dag van de Poëzie” en diverse modeshows.

Laura Vlasblom is een echte allrounder, zeer professioneel en multi inzetbaar, maar altijd met aandacht voor de mensen om haar heen.

BOEK LAURA NU ALS:

Back to Waterloo
Laura Vlasblom en Brigitte Nijman waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspiratie bron. Samen vormden zij het duo ‘Back to Waterloo’ en brengen een ode aan de fantastische jaren ’70 en ’80 muziek van ABBA.

Laura solo
Laura beschikt over een breed repertoire met zowel uptempo songs als ballads. Laura verzorgt ook de muzikale omlijsting op huwelijks-en begrafenis ceremonies

Host/gastvrouw
Laura verzorgt de presentatie van uw event. Zij kan eventuele interviews en presentaties voorbereiden en daarnaast ook nog een stuk entertainment verzorgen

Workshopopleidster
Laura geeft workshops in stemacteren of het acteren met de stem in tekenfilms en zijn geeft workshops in hoe de stem zo goed mogelijk te gebruiken in uw aquisitie en sales.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma