024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 6500,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Belle Perez kan beschreven worden als een gepassioneerde en veelzijdige artiest. Ze is energiek, zelfverzekerd en treedt vol passie op! Met haar aanstekelijke energie brengt ze de Latijns-Amerikaanse sfeer bij iedereen naar boven, maar weet ze ook te ontroeren met intieme, akoestische nummers.

Met haar Engelstalige nummer 'Hello World' maakte ze in 1999 haar grote entree op het Eurovisie Songfestival, waarmee ze direct het hart van het publiek veroverde. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een bekende artieste en tv-presentatrice. Daarnaast scoorde ze meerdere hits, waaronder 'Que Viva La Vida', 'Ave Maria' en 'Enamorada'. Naast het tekenen van een platencontract in Amerika, heeft ze ook opgetreden in verschillende delen van Amerika.

Met de onvoorwaardelijke steun van haar fans zit Belle Perez helemaal op haar plek in de show business. “Voor mij was het dé ideale manier om mezelf te ontdekken. Het vurige van mijn Spaanse roots vind je terug in mijn muziek en mijn manier van leven. Het verlangen naar eenvoud, rust en stilte vind ik dan weer thuis bij mijn man Wout en ons zoontje Ellía. Door hen blijft de balans in evenwicht en zit ik goed in m'n vel, heb graag zelf de touwtjes in handen, maar vind het ook fijn om af en toe eens buiten de muzikale lijntjes te kleuren. Op mijn potje passen er meerdere muziekdekseltjes en die veelzijdigheid voelt aan als een enorme luxe.”

Om haar 20 jarige bestaan te vieren in Nederland en het Vlaamse gedeelte van België gaf Belle in 2019 een optreden in het uitverkochte Roma. Hiermee startte ze op een feestelijke manier haar jubileumtour 'Fiesta Perez'. De vele succesvolle optredens die volgden zorgden voor uitverkochte optredens in onder andere het Sportpaleis, Ahoy en de Heineken Music Hall. In datzelfde jaar bracht Belle ook een nieuwe single uit met de naam 'Indirectas'. De zomerhit is geschreven door The Swaggernautz, een prestigieus team dat heeft samengewerkt met supersterren zoals Demi Lovato, Pitbull en Luis Fonsi. Het nummer werd al snel een hit. Dankzij deze single ontving Belle opnieuw een nominatie voor de Zomerhit.

Belle ontvangt de ene na de andere uitdaging waaronder een samenwerking met de Nederlandse Latino-ster Rolf Sanchez. Samen brachten ze het succesvolle duet 'Que Hay De Mal' uit. Maar daar bleef het niet bij, ook besloot ze in de zomer van 2020 haar eerste Nederlandstalige single uit te brengen onder de titel 'De Nacht'. Het werd direct beloond met een prestigieuze Loftrompet in de categorie 'Beste nummer gebracht door een zangeres', uitgereikt door een samenwerking tussen Ment TV, Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo. Ondertussen blijft Belle met haar team werken aan nieuwe verhalen en nummers.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma