024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez is een Nederlandse artiest en staat bekend om zijn heerlijke Latin muziek. Hij is geboren op 3 Juli 1991. Zijn volledige naam is: Roelof Johannes Wienk. Zijn roots liggen in de Dominicaanse Republiek waar zijn moeder vandaan komt. Zijn vader is Nederlands. Roelof heeft meegedaan aan de talentenjacht X Factor in 2011 waar hij op de 3e plek belandde. Al snel kreeg hij een contract van Sony Music en maakte hij een debuutsingle ‘Ave Maria’. De eerstvolgende hit kwam een aantal jaar later, toen hij als gastzanger mocht zingen op de Ali B-single ‘Voy A Bailar’. 

In 2019 deed Rolf Sanchez mee aan het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’, waarna de hit ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters ontstond. Deze hit kwam binnen 3 weken in de top 5 en stond een lange tijd op #2 in de Top 40! Voor deze hit kreeg Rolf Sanchez een gouden plaat en behaalde daarna ook een platina status. Of de twee nog een opvolger maken op hun eerste hit, is nog de vraag. In 2020 bracht Rolf zijn eigen single ’Como Tu’. Een aantal maanden later brengt hij de single ‘Más Más Más’ uit waar iedereen helemaal gek op is, net als zijn opvolger ‘Ven Ven’. TikTok werd volgegooid met de dansmoves van de videoclips en bleef lang daarna nog de #1 in de top 40 van Spotify. Momenteel geeft hij wekelijks optredens en is hij te zien in veel theaters door heel Nederland en België.  Rolf Sanchez werkte ook samen met o.a. Kris Kross Amsterdam en Bilal Wahib,

Rolf Sanchez boeken prijs

Wil je Rolf Sanchez boeken voor een feest of evenement dat je gaat organiseren en ben je benieuwd naar de prijzen? Om Rolf Sanchez te kunnen boeken, hebben wij eerst informatie nodig over het desbetreffende evenement voordat we de exacte prijs kunnen vrijgeven. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op zodat wij je kunnen informeren over de prijzen, beschikbaarheid en meer.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over Rolf Sanchez? En kun je niet wachten om definitief naar buiten te kunnen brengen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem contact met ons op, en wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een onvergetelijk event te organiseren. En deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma