024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Bilal Wahib

Bilal Wahib begint zijn carrière in de acteurs wereld en doet mee aan de bekende serie Mocro Maffia, waar je hem waarschijnlijk al van kent! Ook zit hij regelmatig aan tafel bij “De wereld draait door”. Met deze jonge Amsterdammer kun je zeker zijn van een energiek en een professioneel optreden! Met zijn single “Vixen”, die hij samen met Bizzey uitbracht, en het nummer “Tigers” weet hij keer op keer het publiek voor zich te winnen en weet hij van elk feest een knalfeest te maken. Niet alleen met zijn acteerskills, maar ook met zijn unieke rap- en zangkunsten. Op het album van Boef heeft de zanger een gastbijdrage met het nummer  “Vergeten”. 

Bilal weet wederom een nieuwe track uit te brengen, waarvoor een clip in Marbella is opgenomen. De track heet deze keer “Jaloers” en verwijst kort terug naar het nummer “Tigers”. De clip werd als eerst gezien in een drive-in bioscoop in Amsterdam en de genodigden bekeken de clip vanuit hun auto. Deze track beschikt over een eigen nieuwe en frisse sound en ook met dit nummer weet hij veel fans te creëren. 

Bilal leert zijn vriendin “Sophie Keizer” kennen via social media. Ze liken wat foto’s over en weer en al snel vraagt Sophie wanneer hij eens tegen haar begint te praten in plaats van alleen maar foto’s te liken. Sophie woonde eerst achter Bilal waardoor ze elkaar al een paar keer waren tegengekomen. Door de reactie van Sophie raken ze eindelijk aan de praat en wordt zij dan ook de prachtige vriendin van Bilal. Momenteel praten ze al over hoeveel kinderen ze willen, maar daar zijn ze het nog niet helemaal over eens. 

Bilal heeft een aantal moeilijke tijden achter de rug, maar muziek blijft altijd zijn passie! Je kunt hem boeken via Lukassen voor jouw feest of evenement! 

Prijs Bilal Wahib boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Bilal Wahib kunt boeken voor je feest? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het belangrijk dat je contact opneemt met team Lukassen. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat we altijd dezelfde dag reageren!

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze andere artiesten of Bilal Wahib en zou je graag persoonlijk advies willen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres, en kunnen we je feest, evenement of festival tot een groot succes maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma