024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende boerenrock artiesten

Boerenrock! Wil je zeker weten dat het feestje, event of festival wat je gaat geven een succes gaat worden? Ongetwijfeld wil je dan boerenrock artiesten boeken om de sfeer op het feest compleet te maken. Met de verschillende artiesten en bands die bij ons beschikbaar zijn, is er altijd een passende act te boeken.

Binnen het thema boerenrock hebben wij heel veel passende acts. Denk bijvoorbeeld aan Mooi Wark! De hele tent staat dan in de blote kont. Of wat dacht je van Bökkers? Deze Sallandse rockband stond onder andere op de Zwarte Cross, maar deed ook mee aan “de beste zangers”. Liever een DJ binnen dit thema? Beatcrooks en de Gladjakkers passen perfect binnen dit thema. Gewoon een leuke betaalbare zanger? Dan is Boer Bennie de perfecte artiest! Hij zingt nummers van Normaal. Jovink, Mooi Wark en nog veel!

Boek een boerenrock artiest bij Lukassen en je hebt gegarandeerd veel bieromzet!

Wat zijn de prijzen van boerenrock artiesten?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Boerenrock artiesten kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een artiesten vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende act. De prijzen die we noemen bij de verschillende zangers zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten.

Neem contact met ons op

Benieuwd of de boerenrock artiest nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van boerenrock artiesten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Boek eenvoudig bij Lukassen

Lukassen verzorgt voor verschillende boerenrock artiesten het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

van
tot
Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma