024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
Techniek
2995
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Maak kennis met De Suskes, een bruisende muzikale sensatie bestaande uit de getalenteerde trio Sipke de Boer (zang/bas), Sytse Haima (zang/gitaar), en de onmisbare Wouter Bouma (drum/zang). Hun muzikale reis begon in 2009 en sindsdien hebben ze de Nederlandse muziekscene veroverd.

De Suskes boek je bij Lukassen natuurlijk!

Wat begon met het spelen van covers heeft zich ontwikkeld tot een groeiend repertoire van eigen nummers. In oktober 2019 brachten ze 'Boeren aan de macht' uit, een nummer dat uitgroeide tot een plattelandsanthem en zelfs het volkslied werd tijdens het boerenprotest in 2019. Met meer dan 1 miljoen streams op Spotify heeft dit nummer zijn stempel gedrukt op de muziekwereld. En laten we 'Melken doe je zo' niet vergeten, hun andere agrarische hit met meer dan 1 miljoen views op YouTube. Live spat de energie ervan af.

De muzikale mix van partyrock, country, hoempa, rock & roll is onweerstaanbaar. Zoals iemand eens zei: "Je hoeft geen fan van De Suskes te zijn om een geweldige avond te beleven. Het is als bij André Hazes; de hele zaal gaat los." Wat De Suskes onderscheidt, is hun interactie met het publiek. Ze tillen het begrip 'feest' naar een geheel nieuwe dimensie. Het draait om de connectie met het publiek, de emotie van de avond. Soms hilarisch, soms serieus, maar altijd meeslepend.

Hun nummer, 'Donders, Machtig, Mooi', uitgebracht in april 2022, werd met open armen ontvangen door Nederlandstalige radiozenders en heeft al miljoenen streams op Spotify bereikt.

Mis deze unieke muzikale ervaring niet. De Suskes staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis vol energie, emotie en plezier. Beleef het zelf en laat je verrassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie