024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
90 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Na een goed feest heb regelmatig een experience op de wc

Braborock sinds 1989! Nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC EXPERIENCE te dol. Ook zijn er gedurende de kwart eeuw dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper” en “Maag ik hier rooke?!” zijn daar mooie voorbeelden van. In 2009 uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland.

Waar WC Experience komt is ’t feest, groot feest. Van hun unplugged optredens in kleine cafés (Vorstverlettoer), kleine elektrische optredens in zaaltjes tot grote(re) festivals of complete eigen producties; alles is mogelijk! Gesterkt door ’n professionele crew en ’n uitstekend vast licht- en geluidsbedrijf is er eigenlijk geen klus te klein óf te groot voor de Braborockers. Missie is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Een feest waar je bij moet zijn geweest anders heb je zeker wat gemist.

Zoals ge ze nog nooit gehord gehad hed

Graag geziene gast op festivals en dorpsfeesten, getuige de vele adressen waar zij al jaren kind aan huis zijn. Een fanatieke fanclub organiseert jaarlijks ’n drukbezochte fanclubdag en volgt de band al vele jaren op de voet. Inmiddels zijn er van het vijftal al 3 DVD’s en zo’n 15 albums verschenen. Het laatste album kwam dit jaar uit en draagt de titel: Zoals ge ze nog nooit gehord gehad hed, en is het eerste album waarop hun spiksplinternieuwe bassist Jozz Verheijen te horen is. Uiteraard zijn vele van deze nieuwe tracks te horen tijdens hun toer langs de vele feesttenten en festivals de komende jaren.

Boekingen WC Experience

Laat je ook verrassen door deze feestelijke muzikale wervelwind van rock, polka en kletspraot!

– Patrick Marcelissen: Zang/gitaar
– Raymond de Graaf: Drums
– René van Rooij: Toetsen/zang
– Arjan van den Broek: slag/sologitaar
– Jozz Verheijen: Basgitaar

Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. ook zijn er veel mogelijkheden voor het boeken van andere artiesten zoals Boer Bennie boeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 209 6228 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma