024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Carnavalsartiesten

Wil je binnenkort een feest geven met een echte carnavalsthema? Of zoek je een artiest tijdens carnaval? Dan kun je niet zonder goede carnavalsartiest. Bij Lukassen zijn er verschillende carnavalsartiesten gemakkelijk in te huren.

Lukassen verzorgt voor tal van artiesten het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden voor carnavalsartiesten willen bespreken, we staan graag voor je klaar!

Een carnavalsartiest boeken via Lukassen gaat heel eenvoudig. Je vraagt vrijblijvend de beschikbaarheid op, en wij zullen binnen 24 uur contact opnemen om alles met je te bespreken. Eenmaal de passende artiest geboekt, dan zal deze alles afstemmen met de locatie en kun je uiteraard zelf ook wensen doorgeven. Wij staan garant voor een goed advies en we zijn al jaren een betrouwbare partner als je een artiest wilt boeken.

Wat zijn de prijzen van de verschillende carnavalsartiesten?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je de verschillende carnavalsartiesten kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een artiesten vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende act. De prijzen die we noemen bij de verschillende zangers zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten. 

Een carnavalsartiest is te boeken voor ieder budget. Omdat we open en transparant communiceren over de prijzen die we hanteren, is het gemakkelijk mogelijk een artiest uit te zoeken die past bij je budget. Denk bijvoorbeeld aan Lamme Frans, Partyfriex, Snollebollekes, Stef Ekkel en Jan Biggel. Voor elk budget hebben wij een passende invulling.

Neem contact met ons op

Ben je er al helemaal uit en ben je benieuwd of de carnavalsartiest nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar zoals beschreven, ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van carnavalsartiesten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

van
tot
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma