024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Wie is Marloez Atemlos?

Even voor de duidelijkheid, op basis van haar artiestennaam zou je kunnen denken dat Marloez Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee, verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op de luisteraars afgevuurd worden. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena, van ‘I Like it Loud’ van Scooter tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

“Ik ben echt wel een fan van Helene”, zegt Marloes Lamers, oftewel Marloez Atemlos. “Maar de meeste mensen kennen alleen maar haar hit ‘Atemlos’, terwijl ik echt wil gaan voor herkenbaarheid.”

Check hier de site van Marloez Atemlos!

Marloes heeft als zangeres al een flink aantal meters gemaakt. Eerst als soloartieste en de afgelopen zeven jaar als zangeres bij de allround top 40-band Summerland. “Een hartstikke leuke tijd”, zegt ze. “Ik heb heel veel geleerd. Met die band stonden we bijvoorbeeld ook op de Mega Piraten Festijnen. Maar het was wel een druk bestaan en om telkens je eigen agenda te combineren met die van zeven anderen was wel eens lastig. Daarom besloot ik iets nieuws te gaan doen.”

En dat nieuws is dus Marloez Atemlos. “Ik heb een paar keer een Helene Fischer-tribute gedaan en bij Summerland zong ik ook wel eens Duitse liedjes. Dan zeiden de anderen ook: ‘Daar moet je wat meer mee gaan doen’. “ En dat doet ze nu dus. “Want ik word blij van Duitse muziek. Ik wil een show neerzetten als Helene Fischer dat ook doet. Mooi, stijlvol, chique en modern, maar dan wel op mijn eigen manier.”

Of het nou een dancing is of een bedrijfsfeest, een feesttent of een bruiloft, haar act past overal.  En, zo stelt ze, bijna ter geruststelling: “Natuurlijk zing ik ook ‘Atemlos’.”

Marloez Atemlos boek je exclusief bij Lukassen!

Artiesten uit hetzelfde genre

Uit hetzelfde genre vind je bij ons nog meer artiesten die eenvoudig en snel geboekt kunnen worden. Denk hierbij aan het boeken van Otto Lagerfett. Of Marloez Atemlos, Rudi Rozenberg en Dennie Christian.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma