024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Teun!

Jawohl!

Boek Rudi Rozenberg voor een feest om nooit te vergeten!

Ben jij op zoek naar dé sensatie voor jouw feest of evenement? Zoek niet verder, want Rudi Rozenberg is dé artiest die jouw gelegenheid onvergetelijk maakt! Met zijn unieke mix van feestmuziek en Duitse hits weet Rudi het publiek keer op keer te betoveren. Bij Lukassen kun je nu Rudi Rozenberg boeken voor een feest dat nog lang zal nazinderen.

Rudi Rozenberg boeken: Gegarandeerd feestplezier

Rudi Rozenberg staat bekend om zijn spetterende live shows die bol staan van energie en entertainment. Of het nu gaat om een Oktoberfeest, Après-Ski Party of een ander festijn, Rudi weet moeiteloos de juiste sfeer neer te zetten. Wil jij jouw gasten trakteren op een onvergetelijke avond vol muziek, dans en gezelligheid? Dan is Rudi Rozenberg dé keuze voor jouw evenement.

Een unieke sound

Rudi Rozenberg heeft zich in korte tijd weten te onderscheiden in de muziekwereld. Zijn winterseizoen van 2018 begon met een knaller van formaat: een feestelijke versie van de klassieker "Du" van Peter Maffay. Deze hit, geproduceerd door après-ski koning DJ Maurice en met een clip opgenomen op de beroemde Heise Bierfesten, zette de toon voor Rudi's succesvolle carrière.

Na het overweldigende succes van "Du" volgden meer hits, waaronder "Sex in the Snow" - een bekend deuntje met een volledig eigen tekst van de hand van Rudi. Het afgelopen jaar knalde Rudi Rozenberg de skipiste af met "De Bass Moet Knallen", een ode aan alle artiesten die door de coronapandemie thuiszaten. Zijn veelzijdigheid en feestelijke repertoire maken Rudi Rozenberg dé artiest voor elke feestelijke gelegenheid.

Rudi Rozenberg: Een korte biografie

Rudi Rozenberg is niet zomaar een artiest; hij is een graag geziene gast op diverse evenementen en weet met zijn charme en muzikale talent het publiek te betoveren. Zijn live shows bevatten niet alleen Duitstalig hits, maar ook veel echte feestnummers, waardoor hij niet alleen perfect past bij Oktoberfeesten en Après-Ski Party’s, maar ook veel breder inzetbaar is.

De winter van 2018 betekende een vliegende start voor Rudi met zijn eerste single "Du". Sindsdien heeft hij niet stilgezeten en heeft hij met hits als "Sex in the Snow" en "De Bass Moet Knallen" bewezen dat hij een blijvende indruk achterlaat in de muziekwereld. Wil jij deze sensatie live meemaken? Boek Rudi Rozenberg nu via Entertainmentbureau Lukassen en maak van jouw evenement een feest om nooit te vergeten!

Artiesten uit hetzelfde genre

Voor hetzelfde genre als Rudi Rozenberg ben je bij Lukassen aan het juiste adres. Zo boek je eenvoudig Otto Lagerfett. Maar ook Dennie Christian, Marloez Atemlos en Wir Sind Spitze.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma