024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

Ich spreek auch Deutsch, jawohl!

Meer over Immer Hansi

De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn vader probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihutten. Daar heeft Hansi het Party machen dan ook richtig geleerd!

Immer Hansi gaat alleen voor 100% BOMBENSTIMMUNG!! Ieder Bierfest, Oktoberfest, Mega-Park of Après-skiparty wordt met deze absolute Feestmaker riesen SPASS!

Onze Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Tapf naar Tapf , Jodel Party en Party Code Rood maar ook komen andere bekende Fest und Après-skihits vorbei! Hansi ist von allen Markten zu hause!

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. In Nederland, België en Frankrijk heeft hij al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Moose Bar XXL, Zwarte Cross, Fijnfisjenie Café en de Snollebollekes Live in Concert Pré-Party. 

Ook de feestjes: Wish festival, Das Coen & Sander Fest, Lloret de Mar und viele anderen Feestjes staan in de agenda! Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes, Super Musik und Wahnsinn? Immer Hansi is de artiest die je zoekt en hij komt er met alle plezier aan! Voor een geslaagd feest is Immer Hansi boeken een goede keuze!

Immer Hansi boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Immer Hansi boeken kunt? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van Immer Hansi vind je gemakkelijk terug op deze pagina. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Immer Hansi boeken nog mogelijk is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Uit hetzelfde genre

Naast Immer Hansi boeken kan je bij ons ook nog andere soortgelijke artiesten boeken. Zoals:

Otto Lagerfett boeken
Wir Sind Spitze
Dennie Christian
en Rudi Rozenberg

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma