024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Snollebollekes boeken

Snollebollekes is een feestact met Rob Kemps als (over)enthousiaste rasentertainer. Hij weet als geen ander het publiek helemaal te bespelen. Stilstaan bij een optreden van Snollebollekes is geen optie. Hun eerste hit “Vrouwkes” was meteen een doorslaand succes. Snollebollekes heeft ook succesvolle duetten opgenomen met onder andere Gerard Joling en Kalvijn

Daarnaast is Rob Kemps een graag geziene gast op TV. Zo is hij te zien in veel talkshows. In 2021 won hij het megapopulaire spelprogramma “De Slimste Mens”. Hierdoor leert Nederland ook de mens achter Snollebollekes kennen. Een zeer sociale, grappige, slimme maar bovenal normale man.

Dat Snollebollekes populair is bewijst wel het feit dat hij Gelredome meermalen heeft uitverkocht met zijn knotsgekke show en in 2022 zijn eerste eigen festival “Total loss” organiseert. Het succesverhaal van Snollebollekes kent eigenlijk geen grenzen. En dan bewijst hij keer op keer.

Snollebollekes boeken prijs

Wil je Snollebollekes inhuren als artiest om op te treden tijdens jouw feest, event of festival? Dan begrijpen wij heel goed dat je benieuwd bent naar de kosten. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we je om contact met ons op te nemen. Vervolgens komen we nog dezelfde dag bij je terug met een prijs voor het boeken van Snollebollekes en de beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum. 

Ben je daarnaast ook benieuwd naar de kosten voor vergelijkbare artiesten, zoals Het Feestteam, Feest DJ Ruud of Partyfriex? Ook Immer Hansi boeken is mogelijk bij ons. Welke artiest je ook wilt boeken, wij helpen je graag verder. 

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over Snollebollekes? En kun je niet wachten om definitief naar buiten te kunnen brengen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem contact met ons op, en wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een onvergetelijk event te organiseren. En deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma