024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Stiekem had ik FeestDJRalf willen zijn...

Biografie: FeestDJRuud

FeestDJRuud staat bekend om zijn eerste hit “Gas op die lollie” die gelijk ieder feestje op zijn kop zetten. Hierna werden er meerdere deuren geopend naar andere bekende hitsingles als “Weekend” die hij samen met Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps maakte. Ook kwam het nummer “Door het einde” uit. Door zijn gekkigheid en special party effects in combinatie met MC werd hij een zeer gewilde Nederlandse artiest en draaide hij al snel op grote festivals  als: Mysteryland, Tomorrowland, Valtifest, Concert at sea en nog veel meer. 

Zijn optredens stonden bekend om de perfecte combinatie van goud en fout, underground sounds en vette beats en meezingers. Hiermee ga je gegarandeerd los en beleef je het gekste feestje. Zijn optredens zijn altijd in combinatie met gekke attributen als opblaasbeesten, vele crowdsurfers acties, Flugels, polonaises en confettikanonnen. Hierdoor kan je geen seconde stilstaan of ongecontroleerd glimlachen. 

Later maakte hij nog een aantal hits zoals:  “Duizend nachten” met Jebroer, Mafe & Cartiez en een remix van “Feesttent”. Ook het nummer “Turn the tide” maakte hij in samenwerking met Dutch Movement. FeestDJRuud kondigt in 2014 zijn einde aan met een afsluitend evenement in AFAS Live dat binnen 6 dagen is uitverkocht. Na dit evenement kondigde hij toch nog een tweede show aan dat wederom snel was uitverkocht en werd hiermee dan echt de afsluiting van zijn tijdperk en DJ carrière. Tot 2019, waar hij zijn comeback weet te maken met een show in Paradiso Amsterdam. De show was direct uitverkocht na de aankondiging en werd het startschot voor 2020 waarin hij verder gaat met festivals en shows. Ook deed hij een nieuwe samenwerking met Zanger Kafke waaruit het nummer “Terug naar toen” ontstaat. Momenteel kun je FeestDJRuud ook boeken voor jouw feest of festival bij Lukassen.

Prijs feest DJ Ruud boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je FeestDJRuud kunt boeken? De prijzen afhankelijk van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op voor alle informatie en de prijzen voor het boeken van jouw favoriete artiest. We kunnen ons goed voorstellen dat je een bepaald bedrag in je hoofd hebt voor het boeken een artiest. We reageren altijd binnen 24 uur zodat je snel op de hoogte bent van de kosten en beschikbaarheid.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over één van onze artiesten? Of over het boeken van een artiest? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met ruim 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons zeker aan het juiste adres om je feest, evenement of festival tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma