024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Ik ben Pappie van 2 kinderen.

Biografie: Kraantje Pappie

Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) wordt geboren op 1 juli 1986. Kraantje weet op jonge leeftijd al precies hoe hij moet rappen en wint in 2007 zijn eerste Award: “Before the fame award” waarna zijn rappers carrière begint. Na zijn eerste debuutalbum “Crane I” weet hij het publiek mee te nemen en vanaf dat moment weet iedereen wie Kraantje Pappie is. Na zijn eerste debuutalbum volgen een aantal nummers zoals “Wat nou als het lukt”, “Feesttent”, “Met z’n tweeën” en “Handen omhoog” en weet hij wederom zijn rapperskunsten te laten zien en krijgt hij uiteraard nog meer fans!

Een gouden combinatie ontstaat na de ondersteuning van Nightwatch (Noisia) Producties als hij zijn messcherpe flows en humoristische teksten laat horen. Met zijn unieke en energieke karakter weet hij veel optredens te geven en wordt hij uitgenodigd voor vele grote festivals zoals, Tomorrowland, Dutch Valley, Lowlands, Solar, Pinkpop en nog veel meer. Kraantje brengt nog steeds nieuwe grote hits uit en zijn nummers “Lil Craney” en “Liefde in de lucht” zijn nog steeds veel te horen en populair. Zo werkte hij samen met andere artiesten zoals Bizzey en Kris Kross Amsterdam.

Wil je graag een keer een optreden van Kraantje Pappie meemaken? Neem dan je energie, goede humeur en enthousiasme mee om heel, heel hard mee te doen. Ook vraagt hij je genoeg geld mee te nemen voor bier, want dat is wat hij van zijn publiek verwacht! Klaar om er een knalfeest van te maken? Boek Kraantje Pappie bij Lukassen!

Prijzen Kraantje Pappie boeken

Ben je helemaal enthousiast en moet je Kraantje Pappie hebben in jouw line-up hebben, maar wil je graag eerst weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn altijd heel transparant over de kosten, maar die zijn afhankelijk zijn van verschillende factoren. Zo kan de prijs al enorm verschillen bij een publiek van 100 gasten of 1000 gasten. Om te weten wat het kost om Kraantje Pappie te boeken voor jouw feest of evenement kunt je contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen met alle informatie.

Neem contact met ons op

Wil je Kraantje Pappie graag boeken en kun je niet wachten om definitief naar buiten te kunnen brengen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem contact met ons op, en wij helpen je zo snel en mogelijk verder. Dankzij ruim 60 jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal voor nodig is om een spectaculair evenement te organiseren, waaronder artiesten boeken. En deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma