024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Ronnie Flex

Ronnie Flex, geboren als Ronell Langston Plasschaert op 16 april 1992 in Rotterdam. Hij zit van jongs af aan in de muziekwereld door zijn moeder die zingt en piano speelt en zijn vader die producer is. Hij begint dan ook al op 14 jarige leeftijd met het maken van de vetste beats en al snel komt hij met zijn release en abonnement op hitlijsten met multi-platina megahits als “Energie”, “Plek als dit”, Zusje” en “Drank & Drugs”. Ronnie weet er geen genoeg van te krijgen en wil zijn rap en muziek tot in de puntjes verbeteren. 

Met dank aan de zang- en piano kunsten van zijn moeder en zijn vader die produceert, heeft Ronnie zijn carrière op jonge leeftijd al ver weten te schoppen. De volgende hits “Nooit meer slapen” met o.a Yellow Claw en Boaz van de Beatz en “Soldaatje” die hij met Mr.Polska uitbrengt, begint zijn carrière dan echt. De plaat “Zusje” werd in 2014 de meest bekeken videoclip van de Nederlandse artiesten op YouTube. Het nummer behoort tot zijn de debuutalbum “De nacht is nog jong net als wij voor altijd”. 

Een jaar later bracht Ronnie het nummer “Drank & Drugs” uit dat afkomstig is van het gezamenlijke album “New Wave”, gemaakt met o.a Lil Kleine, Bokoesam, SFB en Lijpe behalen de platina status en ook diverse nummers. Hierna won Ronnie een Edison in de categorieën HipHop en Beste Album. Er volgen vele optredens op grote festivals zoals Lowlands en concerten in Ahoy. Ook scoort hij meerdere nummer 1 hits met zijn singles “Energie”, “Blijf bij mij” en “Plek als dit”. 

Prijs Ronnie Flex boeken

Wil je graag meer weten over de prijs waarvoor je Ronnie Flex kunt boeken? Neem contact op met Lukassen. Wij helpen je graag verder! Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, het is daarom belangrijk dat wij alle details van jouw evenement weten. Op die manier kunnen wij uitzoeken wat de exacte prijzen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij reageren altijd dezelfde dag nog! 

Neem contact met ons op

Benieuwd of je Ronnie Flex nog kunt boeken op de datum van jouw evenement? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen over artiesten boeken of meer informatie kun je contact met ons opnemen. Met jarenlange ervaring is Lukassen dé ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma