024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

Deze broeder zit ready om al jouw vragen te beantwoorden!

Als je de successen van Broederliefde het afgelopen jaar niet hebt meegekregen, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. De Rotterdamse formatie was met hun album ‘Hard Works Plays Off 2’ de meest gestreamde artiest op Spotify. Daarnaast stonden de jongens maar liefst 14 weken op nummer een van de album top 100 en volgde in het najaar een uitverkochte clubtour langs de grote podia van Nederland en werden ze toegevoegd aan de line-up van Vrienden van Amstel Live in Ahoy.

Broederliefde wil geen vaste stempel omtrent de sound van hun muziek. Het omschrijven van hun sound is ook niet lastig, maar heel divers. Ze maken muziek vanuit hun hart en dat omvat clubhits, gevoelige onderwerpen, straat songs en over dingen die ze dagelijks bezighouden. Wat altijd terug te horen is, is de liefde voor een gezellig feestje. Plezier maken met je broeders en vrouwen en dat in de mix van het geluid van de landen waar hun roots liggen.

Ze gaan stad, land en buitenland af om al hun fans te verblijden met hun altijd vrolijke en energieke performances. Naast verscheidene televisieoptredens bij o.a. DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands kan er gezegd worden dat de vijf heren ongelofelijk favoriet zijn in Nederland. Er hangen al verschillende gouden platen en hebben dit jaar ook nog eens plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV award, Edson award en 2 buma awards voor de singels ‘Jungle’ en ‘Mi No Lob’.

Foto credits: Set Vexy

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie