024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

Deze broeder zit ready om al jouw vragen te beantwoorden!

Als je de successen van Broederliefde het afgelopen jaar niet hebt meegekregen, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. De Rotterdamse formatie was met hun album ‘Hard Works Plays Off 2’ de meest gestreamde artiest op Spotify. Daarnaast stonden de jongens maar liefst 14 weken op nummer een van de album top 100 en volgde in het najaar een uitverkochte clubtour langs de grote podia van Nederland en werden ze toegevoegd aan de line-up van Vrienden van Amstel Live in Ahoy.

Broederliefde wil geen vaste stempel omtrent de sound van hun muziek. Het omschrijven van hun sound is ook niet lastig, maar heel divers. Ze maken muziek vanuit hun hart en dat omvat clubhits, gevoelige onderwerpen, straat songs en over dingen die ze dagelijks bezighouden. Wat altijd terug te horen is, is de liefde voor een gezellig feestje. Plezier maken met je broeders en vrouwen en dat in de mix van het geluid van de landen waar hun roots liggen.

Ze gaan stad, land en buitenland af om al hun fans te verblijden met hun altijd vrolijke en energieke performances. Naast verscheidene televisieoptredens bij o.a. DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands kan er gezegd worden dat de vijf heren ongelofelijk favoriet zijn in Nederland. Er hangen al verschillende gouden platen en hebben dit jaar ook nog eens plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV award, Edson award en 2 buma awards voor de singels ‘Jungle’ en ‘Mi No Lob’.

Foto credits: Set Vexy

Boek Broederliefde

Broederliefde kun je boeken bij Lukassen. Neem contact op met ons om te zien of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw feest of event. Heb je aanvullende vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands?
Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma