024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Lil Kleine boeken bij Lukassen

Wil jij een spetterend evenement organiseren en ben je op zoek naar een topartiest om de boel op stelten te zetten? Overweeg dan om Lil Kleine te boeken bij Entertainmentbureau Lukassen! Deze Nederlandse rapper, bekend onder zijn echte naam Jorik Scholten, staat garant voor een onvergetelijke ervaring. In deze tekst ontdek je waarom Lil Kleine boeken via Lukassen een geweldige keuze is.

De sensatie van Lil Kleine

Lil Kleine, opkomend met de knaller "Drank & Drugs" featuring Ronnie Flex in 2015, veroverde in no-time de Nederlandse muziekscene. Zijn debuutalbum "WOP," dat op 12 februari 2016 werd gelanceerd, schoot binnen 24 uur naar de nummer #1 positie in de iTunes Charts. Het brak niet alleen landelijke records, maar schreef geschiedenis door alle elf tracks binnen te loodsen in de Top 35 van de Single Top 100. Daarnaast stond het album direct op de hoogste plek in de Album Top 100.

Lil Kleine boeken: een garantie voor succes

Na het succes van "WOP" volgde Lil Kleine met zijn tweede album "Alleen," gevolgd door een razendsnel uitverkochte gelijknamige tour. In november 2017 werd zijn talent erkend met de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act. Dit bevestigde zijn internationale allure en maakte hem tot een gewilde artiest voor evenementen en optredens.

Recordbrekende streaming van Jongen van de Straat

In maart 2020 verraste Lil Kleine zijn fans met de single "Jongen van de Straat." De bijbehorende gelijknamige albumrelease brak records in Nederland, met nog nooit eerder vertoonde streamingcijfers op Spotify binnen 24 uur. Hiermee bewees Lil Kleine opnieuw zijn uitzonderlijke positie in de Nederlandse muziekwereld.

Lil Kleine's biografie

Met zijn explosieve doorbraak in 2015 dankzij "Drank & Drugs" vestigde Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, zich als een onmiskenbare naam in de Nederlandse muziekscene. Het debuutalbum "WOP" katapulteerde hem naar de hoogste regionen van de charts en vestigde diverse nationale records. Het vervolg met albums als "Alleen" en succesvolle tours bevestigden zijn blijvende impact. In 2017 sleepte Lil Kleine de European Music Award in de wacht, en zijn latere single "Jongen van de Straat" en gelijknamige album braken records in streamingcijfers op Spotify. Boek Lil Kleine nu via Lukassen en til jouw evenement naar een hoger niveau!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma