024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Frenna

Frenna (Francis Junior Edusei) geboren op 17 november 1991. Frenna is een Nederlandse rapper en zanger die in 2014 al lid werd van de Strictly Family Business (SFB). Hij werkt vaak als solo-artiest, maar werkt ook veel samen met artiesten. Zijn bekendste tracks zijn “Verleden tijd”, “Achtbaan” en “Wat is je naam”. Door SFB breekt hij door in de Nederlandse popwereld en maakt hij heerlijke nummers. 

Frenna is onderdeel van het collectief New Wave project met onder andere Lil Kleine, Ronnie Flex en Lijpe. Hiermee weet hij zijn eerste solo project te starten waaruit zijn album “Geen oog dicht gedaan” ontstond en hij met het nummer “My love” een regelrechte hit behaalde. Later brengt hij een EP uit die hij samen met zijn producer en protégé Diquenza ontwikkelde. Het album heet “We don’t stop”. 

Met de track “Walk Away” die hij in samenwerking met Miguez deed, weet hij een alvast een kleine stap te zetten richting wereldbekendheid. Dat is Frenna's droom, uitbreiden naar de rest van de wereld! Frenna was druk bezig met het maken van nieuwe muziek en al snel kwam de mega hit “Verleden tijd” uit die hij in samenwerking met Lil Kleine maakte. Het nummer werd meteen veel gestreamd en behaalde in no-time de meest gestreamde track record. Met zijn eigen album “Francis” behaalde hij ook binnen een mum van tijd een gouden plaat die momenteel zelfs een platina status behaald heeft.

Prijs Frenna boeken

Ben je benieuwd naar de exacte prijs waarvoor je Frenna kunt boeken? Wij vertellen je graag meer over de prijzen en beschikbaarheid van Frenna. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op zodat wij dit voor je kunnen uitzoeken. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, daarom is het belangrijk dat je contact met ons opneemt zodat wij de juiste informatie met je kunnen delen. Je kunt altijd binnen een dag reactie van ons terug verwachten.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Frenna nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij team Lukassen. Dankzij onze jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 3232714 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma